ʻaoʻao_banner

nūhou

Hoʻopili kā mākou hale hana i nā huahana vulcanized butyl rubber

Hoʻopili kā mākou hale hana i nā huahana vulcanized butyl rubber.Ma ka hoʻohui ʻana i ka catalyst i loko o ke ʻano, e loaʻa ka lāʻau i kahi ʻano o ka hopena vulcanization.Ma kēia ala, ʻoi aku ka paʻa o ke kaulahao mole o ka polymer rubber, a hiki i ka pale wela kiʻekiʻe o ka vulcanized butyl rubber hiki ke piʻi i 120 ℃ a 200 ℃.Ma hope o ka uhi ʻana a i ʻole ka hoʻoheheʻe ʻia ʻana o ka pahu liʻiliʻi i hoʻopau ʻia, e hoʻohana ʻia i nā kula o ke kūkulu ʻana i ka wai wai a me ka hoʻopaʻa ʻana i nā kaʻa, a e paʻa mau me ka kahe ʻole i ka wā e piʻi ai ka wela o waho i ka piko.

Ma ka manawa like, ma o ka ho'āʻo viscosity paʻa, e mau ka hopena viscosity paʻa no ka hapalua hola me ke kū ʻole.

Ma ke kaʻina hana o ka hui ʻana i ke kino, inā ʻaʻole kahe ka colloid wela kiʻekiʻe ma 80 ℃, pono e kiʻekiʻe loa ka nui o ka butyl rubber, akā i ke kaʻina o ka hopena kemika, ʻaʻole pono ke kiʻekiʻe loa o ka ʻike. e hoʻokō i ka hana o ke kiʻekiʻe wela kahe, a me ka viscosity a me ka viscosity nui loa!E hoemi ana keia i kekahi mau koina.

Inā loaʻa iā ʻoe kahi hiʻohiʻona noi kūikawā, pono i ka hana kiʻekiʻe o ka butyl rubber, a makemake e loaʻa kahi kumukūʻai nani, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou ma ka leka uila!

14dace53 6370d97a


Ka manawa hoʻouna: Mar-03-2023